Fashion Tips, Stories

Sun, the city and me

 

Hello guys!

Desi m-am culcat super motivata sa lucrez la o gramada de proiecte, astazi, m-am trezit super lenesa si fara niciun chef de munca. Nu stiu de ce m-am gandit eu sa incep treaba intr-o zi de luni, cand de cele mai multe ori, ziua de luni este o zi de leneveala totala, sa ii spunem asa. Daca nu sunt la volan, intorcandu-ma inapoi spre Cluj, sunt la camin…recuperandu-ma dupa un weekend, cel mai probabil, plin de evenimente. Ei bine, cu toata energia aceasta ,,debordanta” m-am asezat la birou…la noul meu birou, de fapt, iar daca nu stiti despre ce vorbesc inseamna ca nu ati urmarit ultimul meu proiect de Home Deco de pe instagram, asa ca va sfatuiesc sa mergeti sa aruncati o privire ca sa fiti la curent cu noutatile. Deci unde ramasesem? Aa da…m-am asezat la noul meu birou (facut de mine si de tata), mi-am pus playlist-ul cu muzica care sa ma ajute sa ma relaxez si sa fiu creativa, mi-am pus o ceasca de ciocolata calda si m-am apucat de treaba. Sper ca in aceste zile sa reusesc sa filmez si primul Q&A pentru canalul de youtube. De asemenea, imi fac deja planuri pentru renumita serie de Craciun, pe care doresc sa o imbunatatesc anul acesta. Dupa cum bine stiti, anul trecut am facut o serie pe instastory unde v-am aratat cum ne pregatim noi pentru Craciun, de la impodobitul bradului, la retete culinare si, inclusiv, la impachetat cadouri. Ei bine, anul acesta ma gandesc sa fac ceva mai elaborat si sa filmam o serie pentru youtube. Am o gramada de idei si sper sa iasa, asa cum imi imaginez. Bineinteles, pe langa seria de videoclipuri, stiti ca o sa urmeze o luna plina de Giveaway-uri, mai exact concursuri cu premii super faine pe toata durata lunii decembrie. O sa fie o perioada super aglomerta, dar super faina. Can’t wait!

Va spun toate astea acum, pentru ca nu stiu daca am sa mai apuc sa fac un alt articol pana la inceputul lunii viitoare. Totusi, nu am sa uit de articolul cu ideile de cadouri pentru Mos Nicolae si pentru Craciun, pe care il facem in fiecare an, cu produse selectate de pe diferite magazine online precum: Sephora, H&M, Zara, EMAG, Stradivarius, ALTEX, etc. O sa fie pe blog pe la sfarsitul lui noiembrie, promit! Intre timp va invit sa aruncati o privire peste cateva poze pe care le-am facut impreuna cu Fred de la Julius Paul, in luna octombrie. Am prins acele zile super calduroase de toamna si am profitat la maxim de ele. Stiu ca nu ma vedeti prea des prezentand look-uri in care piesa centrala este  o rochie, eu fiind fana pantaloni, insa a fost prea frumos afara ca sa nu reinventam un look de vara, intr-un look de toamna cu accente rock. Voua va place sa imbinati stilul feminin cu cateva accente rock sau masculine? Mie imi place la nebunie!

Si ca sa va dau cateva detalii legate de piesele vestimentare pe care le port in imaginile de mai jos, rochia este de la Stradivarius, bocancii de la Deichmann, bineinteles, faimoasa mea geaca de piele de la Zara si nu in ultimul rand ghiozdanul si ochelarii de la Zara, respectiv Lensa.ro.

Till next time, I wish you a wonderful week! Kisses!

Photo credits: Julius Paul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *