Fashion Tips, Stories

Out Of Office

 

Hello guys!

Este duminica. O duminica incredibil de calduroasa la Cluj, cum nu a mai fost de foarte mult timp. Este crunt sa locuiesti intr-un oras atat de mare, precum Clujul, vara, intr-un apartament. Cum nu am mai fost de foarte mult timp acasa si, probabil, nici nu am sa merg prea curand din pricina licentei, impreuna cu Emi, am decis sa iesim putin din zona orasului si sa ne aventuram in natura, pentru a evita caldura. Daca sunteti din zona Clujului, sigur ati fost macar o data la Tarnita. O oaza de liniste si relaxare la doar 30 km departare de oras. Mi-ar placea extrem de mult, peste ani, sa imi pot face o casa acolo, langa padure, pe malul lacului. De vis! Pana atunci, mai avem cateva etape de parcurs. :))

Intre timp, pot sa spun ca am terminat cu bine sesiunea, iar in aproximativ o luna, ma pot declara absolvent cu acte in regula al facultatii. Abia astept sa termin cu toate, si sa imi pot lua o vacanta bine meritata. Totusi, nu am abandonat activitatile din online! Am pregatit multe proiecte si surprize faine pentru voi. Impreuna cu Fred de la Julius Paul, am hotarat sa acordam mai multa atentie videoclipurilor atat de pe instagram, cat si de pe youtube. Acestea fiind spuse, vreau sa va invit sa vizionati scurtul filmulet de la finalul articolului. De asemenea, m-ar ajuta foarte mult sa stiu daca v-ar placea sa vedeti genul acesta de videoclipuri mai des. So, please let me know in the comment section down below!

Cat despre tinuta de astazi, am optat pentru un office look, all black, with a touch of brown. Probabil, recunoasteti sacoul din articolul precedent, unde l-am folosit intr-un look casual, urban. Este foarte versatil, il pot purta in diferite combinatii si stiluri. Chiar a devenit una dintre piesele mele vestimentare preferate. Daca vedeti pe cineva in oras,cu un sacou maro…cel mai probabil am sa fiu eu. :)) Atat de mult il port in ultimul timp. Sacoul este achizitionat din H&M prin primavara, dar este posibil sa il mai gasiti in magazine si acum. Restul otfitului este alcatuit dintr-un crop top, o pereche de pantaloni cu talie inalta si o pereche de pantofi stiletto, negri, toate de la Zara. Minunatia de geanta este, bineinteles, de la Tiara Concept Store.

Till next time! Kisses!

Photo credits: Julius Paul

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *