Fashion Tips, Stories

Hot Coffee For Rainy Days

 

Hello guys!

A trecut ceva timp de cand nu am mai spus asta, haha! :)) Dupa trei luni de pauza, m-am intors pe blog. I kinda missed it to be honest. So…let’s catch up! Dupa cum bine stiti, sunt in ultimul an de facultate, iar lunile precedente au fost extrem de aglomerate pentru mine. Cam totul s-a invartit in jurul facultatii…proiecte, cursuri, seminarii, licenta si prea putin timp pentru lucruri creative. Acum, ma aflu pe final cu studiile universitare. Imediat incepe sesiunea, in luna iunie urmeaza sa avem festivitatea si banchetul, iar la inceputul lunii iulie vom avea examenul de licenta si prezentarea. Sincer, abia astept ca totul sa se termine, sa ma pot concentra pe lucrurile care imi fac cu adevarat placere. Almost there…

Totusi, in putinele zile pe care le-am avut libere, am incercat sa continui, pe cat de mult posibil, activitatea de pe instagram. Destul de greu sa ti pasul cu toate, dupa cum vorbeam si cu Emi, trebuie sa iti stii limita, dar nimic nu este imposibil. Cam la asta s-a rezumat activitatea mea din ultimele luni. Voi cum mai sunteti? Ce s-a mai intamplat interesant in vietile voastre? Cine se mai afla in aceeasi situatie ca mine? :)) Let me know on the comment section down below!

Ieri, desi a fost o zi ploioasa la Cluj, am reusit sa ne mobilizam sa facem o gramada de poze si videoclipuri noi. Am lucrat si la un proiect nou, pe care abia astept sa vi-l pot dezvalui. I’m so excited! Daca nu ati apucat sa vedeti story-urile de pe instagram, ca sa va faceti o idee despre ce inseamna o zi intreaga de poze, la ora 08:30 am fost la Ana-Maria Crisan pentru a-mi aranja parul, pana la ora 13:00 alte pregatiri (tinute, makeup, recuzita, deplasari), iar de la ora 14:00 pana la ora 20:30, poze si filmari. In intervalul acesta am reusit sa facem si noi o pauza scurta de pranz, in care am editat si poze. :)) No breaks for us! Poate, intr-o buna zi, am sa reusesc sa fac un vlog in care sa va arat exact cum ne desfasuram activitatea la sedintele foto.

Cat despre look-ul de astazi, am ales sa port o tinuta casual care, dupa spusele lui Fred, chiar daca nu contine culoarea rosie, tot stilul meu este. :)) In zilele in care prefer sa port ceva comod, optez pentru o pereche de blugi, un tricou alb sau negru, o pereche de sneakersi, un sacou sau o geaca de piele and I’m ready to go. Bineinteles, nu pot lipsi tatuajele de la Flashtatoos si ochelarii de soare. Daca sunteti interesati de unde am achizitionat piesele, ei bine, tricoul si blugii sunt de la Zara, sacoul este H&M, sneakersi, Otter Sport, iar ochelarii, Reserved.

Till next time!

Photo credits -> Julius Paul

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *