Fashion Tips, Stories

Jump In The Cadillac

Hello guys! Stiu ca am spus ca nu am sa mai fiu activa pe blog in perioada sesiunii, dar uite ca nu m-am putut abtine. Am gasit putin timp liber si am zis sa profit de el, sa va povestesc ce s-a mai intamplat in ultima perioada de timp. Pe langa invatatul pentru examene, am participat la doua evenimente foarte dragute, Nunta la Palat si Cluj-Napoca Wedding Show.  Ele au fost create pentru a ajuta viitorii miri sa isi aleaga mult mai usor toate lucrurile necesare pentru organizarea nuntii. Daca nu ati fost pana cum, va recomand sa mergeti anul viitor, chiar daca nu o sa va aflati in postura de miri. Evenimentele de genul acesta sunt un loc bun pentru inspiratie, iar mie, personal, imi place sa ma plimb printre zecile de standuri doar pentru a admira toate acele aranjamente. Gasesc idei noi de setupuri pentru poze si chiar pentru tinute noi.

Cat despre sesiune, ei bine…abia astept sa se termine, bineinteles. Din fericire mai am doar o saptamana de examene, iar apoi ma pot reintoarce la blog. Din februarie vreau sa incerc sa realizez si cateva tutoriale pe youtube, asa ca stati pe aproape, urmeaza o multime de lucruri noi si interesante. Bineinteles, daca aveti ceva propuneri sau vreti sa vedeti ceva anume, va rog sa imi lasati un comentariu mai jos, o sa fie de mare ajutor! Am multe idei pentru acest an, sper sa reusesc sa le pun pe toate in practica, asa cum imi doresc.

Pozele de mai jos au fost realizate de Fred de la Julius Paul, la Grand Hotel Italia, in timpul evenimentului Cluj-Napoca Wedding Show. M-am bucurat ca am gasit si de aceasta data masinile de epoca asa ca, a trebuit neaparat sa fac cateva fotografii cu doua dintre ele. Sper sa va placa si voua pozele, asa cum imi plac si mie!

Kisses! :*

 

 

 

10 thoughts on “Jump In The Cadillac

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *