Fashion Tips, Stories

Little Paris In Cluj

Este miercuri dimineata. Ma trezesc cu greu la ora 10, imi prepar rapid o cafea si ma apuc sa imi realizez machiajul si sa imi coafez parul. La ora 12 ma intalnesc cu Fred de la Julius Paul, in parcul central din Cluj pentru a fotografia cateva tinute noi. Ca de obicei, incepem cu o cafea inainte de toate si revizuim planul pentru poze. Punem ideile cap la cap si suntem gata sa incepem. Este atat de usor, si placut in acelasi timp, sa lucrezi cu cineva care stie exact ceea ce vrei. Iti este mai mare dragul sa faci poze. In ciuda frigului de afara, pot sa spun ca vremea a tinut cu noi. Am avut parte chiar si de cateva raze de soare. Sper sa va placa si voua rezultatul, noi am fost foarte incantati.

In fiecare saptamana am sa postez cate un outfit post si am sa incerc sa realizez si articolul cu produsele preferate de makeup, pe care vi l-am promis de ceva timp. Revenind la tinuta noastra de astazi, pentru acest shooting, am optat pentru tema pariziana. Am ales o cafenea super draguta de langa parcul central, pe care chiar v-o recomand sa o vizitati. Collins Pub se numeste si are o terasa foarte frumoasa, ideala pentru serile acelea calduroase de vara dar, bineinteles, si toamna are farmecul ei. Parca nici nu am fi in Cluj, nu? Cred ca tot ceea ce lipseste din aceste fotografii este un croissant si un ecler, iar totul ar fi perfect. Tinuta este alcatuita, aproape in intregime, cu articole vestimentare de la Zara. Singurul element “strain” sunt pantofii, pe care cred ca i-ati vazut deja in atatea poze. Acestia sunt de la Anna Cori (Denis Shoes) si sunt pantofii ideali pentru a scoate o tinuta din anonimat.

Enjoy! <3

 

 

 

21 thoughts on “Little Paris In Cluj

  1. Pantofii sunt superbi si intreaga tinuta…pozele frumoase…..tot imi place, esti o frumusica <3

  2. Eu de cand te-am gasit pe Instagram prima data am vazut in tine asa un aer parizian. Ai ceva ce m-a dus mereu cu gandul intr-acolo, sa stii!
    Pupici, imi place tinuta!

  3. Felicitari Catalina! Faci o treaba minunata si stii sa iti pui frumusetea in valoare. Superbe pozele, chiar din ce in ce mai bune asa cum ai promis acum ceva timp.

  4. Sunt superbe fotografiile, mi-ar placea si mie sa am colaborari cu fotografi profesionisti, desi mi-am luat un obiectiv nou sotul meu s-a cam plictisit sa imi faca poze :))

  5. Daca nu ai fi zis ca esti in Cluj, as fi crezut ca esti chiar in Paris:) Superbe pozele 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *