Fashion Tips, Stories

FFW DAY 3-Outfit Post

Ok, am ramas destul de in urma cu articolele, dar incerc sa ma tin de treaba. Este destul de greu sa tii pasul, mai ales cand ai un program foarte incarcat. Incepem cu prezentarile la ora 14:00, si incheiam pe la 12 noaptea, in cel mai fericit caz. Apoi ajungi la hotel, te demachezi, faci un dus, mai postezi ceva pe social-media, si uite asa se face ora 2-3 noaptea. Dimineata te trezesti pe la ora 10:00 si o iei de la capat. Intre prezentari, luam masa si facem rapid cateva fotografii cu tinutele pe care le purtam in ziua respectiva. Iti mai notezi cateva idei pentru articol, pentru ca nu ai cum sa tii minte toate detaliile, si mergi inapoi la hotel pentru a schimba tinuta de zi cu cea de seara.
Ziua numarul 3 a inceput, pentru mine, in jurul orei 20:00, la Casa Artelor din Sibiu unde, a avut loc o prezentare de moda sustinuta de designer-ul grec Marios Karavasilis. La primele doua prezentari nu am putut ajuge, intrucat acestea au avut loc la o distanta de aproximativ 40 km de Sibiu, iar transportul a reprezent o problema. Ziua a continuat mai apoi la Redal Expo. Natalia Manza, Alisha Pretty si Lui by Luiza au fost cele care au adus pe podium creatii absout superbe. Cateva fotografii gasiti pe profilul meu de instagram, dar o sa fie postate si aici, pe blog, in articolul-rezumat. La finalul serii, a avut loc petrecerea Mysterium, unde, am cunscut o multime de oamenii noi, am socializat si am savurat un vin alb, de la cramele Jidvei.  Tinuta pe care am purtat-o in ziua cu numarul 3 este alcatuita dintr-un top si o fusta de la Zara, o pereche de cercei de la Meli-Melo Paris,o pereche de pantofi-Stradivarius si, bineinteles, nelipsitele tatuaje de la Flash Tattoos.
Ce a mai adus nou ziua cu numarul 4? Aflati in curand, pe blog!
Enjoy!

 

5 thoughts on “FFW DAY 3-Outfit Post

  1. Superba tinuta <3 Stilul acesta gothic al machiajului cu rochia aceea neagra eleganta, arata divin impreuna. Misterioasa si sexy!

  2. Draga arati absolut exotic si feminin in acelasi timp! Rochia e foarte stylish , iar tu esti foarte misterioasa in sensul cel mai sexy al cuvantului 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *