Fashion Tips, Stories

Happy new year 2017!

A mai trecut inca un an! Pentru mine, 2016 a fost  un an plin de realizari, am invatat foarte multe lucruri si am evoluat in foarte multe domenii. De asemenea, au existat si momente dificile, momente in care trebuiau luate decizii importante, dar si unele foarte frumoase, despre care imi voi aminti cu drag peste ani. In februarie 2017, se implineste un an de cand am lansat catalinacotoc.ro si ma bucur ca ati fost alaturi de mine pentru a-l putea vedea evoluand.

Vrand sa surprind si un look pentru revelion, am realizat o sedinta photo in ultima zi a anului 2016. Pe scurt, am optat pentru o rochie neagra de la ASOS si un choker pe care l-am achizitionat de la targul de antichitati de la Iulius Mall Cluj. De asemenea, am ales sa port un makeup clasic, in nuante de maro si negru. Ma gandesc serios sa incep sa realizez si tutoriale pe youtube intrucat, multe ati fost interesate de modul in care imi realizez eu machiajul de zi cu zi si nu numai.

Pana atunci va doresc tuturor un an nou fericit, plin de realizari frumoase si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti ! Sper ca ati avut parte de o seara frumoasa, alaturi de prieteni si familie !

img_8430

tai-xuong

img_8452

 

 

img_8486

img_8498

img_8511

img_8409

 

 

12 thoughts on “Happy new year 2017!

  1. Îți doresc 2017 cât mai inspirat și mai productiv! Frumoasă alegerea, îmi place foarte mult rochia, este foarte sexy și te pune în valoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *