Stories

Travel with me-Zakynthos Island

Ne imbarcam in avion din aeroportul din Cluj-Napoca  nerabdatori sa ajungem la destinatie, pe insula  Zakynthos aflata pe Marea Ioniana, in Grecia. Am prins cateva zile superbe, cu soare din plin, dar si doua zile ploioase care ne-au fortat sa ne petrecem ziua in incinta superbului hotel AVALON.  Hotelul este situat la 1 km de portul Zakynthos, de centrul comercial al oraşului şi de baruri, la 2 km de plaja Tsilivi şi la 1,8 km de Muzeul Bizantin.
De asemenea, insula dispune de nenumarate plaje private unde va puteti relaxa la umbra palmierilor: Porto Azzuro, Porto Zoro, Dafni,  sau plaje unde va puteti bucura de activitati sportive precum Banana Beach sau Tsilivi Beach. Cea mai renumita locatie ramane NAVAGIO (SHIPWRECK), un golf  in partea de Nord-Vest  a insulei, unde se poate ajunge in doua moduri: cu un autovehicul, pentru a admira privelistea de pe stanci, sau cu barca, putand astfel sa va bucurati de plaja si de apa cristalina.
Din balconul camerei noastre, puteam admira marea, dar si frumosul orasel Zante Town, capitala insulei Zakynthos.  Alcatuit dintr-o multitudine de stradute inguste, pline de cafenele si restaurante cu specific grecesc, dar si caldiri traditionale, oraselul oferea un aer relaxant si primitor. De asemenea, daca va hotarati sa vizitati aceasta insula, nu puteti pleca fara a face un tur complet, pe mare cat si pe uscat, si fara a trece pe strada centrala pentru cateva suveniruri specifice.
Pentru cele interesate de tinuta din imaginile de mai jos, am optat pentru o pereche de pantaloni scurti  Orsay, palarie si rucsac H&M, ochelari Stradivarius,  tricou Zara si sandale gladiator, scurte, din Deichmann.
In incheiere, va ofer o lista cu locuri interesante, pe care trebuie neaparat sa le vizitati daca decideti sa calatoriti in Zakynthos. 😀
Enjoy !

img_7609

IMG_7566

IMG_7629

IMG_7599

IMG_7628

IMG_7649

img_7641

IMG_7582

IMG_7668

IMG_7661

IMG_7664

IMG_7667

harta-zakynthos1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *