Uncategorized

From Zakynthos with love

Dupa toate cele povestite in articolul anterior despre locurile minunate pe care le puteti vizita pe insula Zakynthos, astazi, am decis sa ma axez mai mult  pe doua locuri: Porto Azzuro Beach si Golful Navagio, despre care cred ca toata lumea a auzit sau, cel putin a vazut cateva poze. Din pacate, noi am reusit sa ajungem la golful Navagio  si sa il admiram doar de pe stanci, de la o inaltime destul de mare, care  te punea pe ganduri daca sa privesti sau nu in jos :D, dar care oferea o priveliste inedita asupra intregului golf, cat si a marii. Poate unii dintre voi va intrebati daca  apa de acolo este la fel de albastra in realitate cum este si in poze. Da, este!  Are o culoare superba de albastru care se reflecta si pe stanci,  creand o imagine spectaculoasa si, totodata,  magica.
Cat despre plaja Porto Azzuro, pot sa spun ca va ofera un peisaj la fel de frumos , avand in apropierea malului stanci, langa care nu aveam cum sa nu realizez cateva fotografii. 😀  Plaja va ofera spatii amenajate cu sezlonguri cu umbrele, pe iarba sau nisip, terase unde puteti servi masa sau unde va puteti bucura de un  cocktail racoritor, parcare spatioasa si nu in ultimul rand, o apa curata si limpede unde puteti practica scuba diving-ul cu echipament propriu.
Costumul de baie pe care l-am purtat in acea zi este unul achizitionat de pe Diva-Charms: http://diva-charms.com/ , iar accesoriile care au completat look-ul sunt ochelarii Stradivarius si ceasul Pulsar.
Enjoy ! 😉

 

img_7836

img_7812

img_7870

 

img_7863

img_7775

img_7767

img_7861

img_7811

img_7880

img_7768

img_7882

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *