Uncategorized

Beauty Corner-FERETO Organics

screen-shot-2014-07-20-at-9-40-08-pm

 

A venit timpul sa impartasesc cu voi  cateva idei despre produsele mele preferate de ingrijire a tenului. Dupa cum probabil ati vazut, am tot postat imagini pe instagram si snapchat, dar nu si pe blog. De ce ?! Intrucat, am vrut sa sesizez schimbarile pe care aceste produse organice le realizeaza asupra propriei pieli, pentru a nu  impartasi doar niste zvonuri. Inainte de a achizitiona Kit-ul anti imprefectiuni, am cititi, la randul meu, pe diverse bloguri, forumuri, despre actiunea acestora. Multe pareri pro, altele contra…. asa ca am hotarat sa le testez eu insami. 😀

Coletul a ajuns dupa aproximativ 2 zile si, inca de cand a ajuns, am si inceput sa utilizez produsele. In prima saptamana m-am tinut cu sfintenie de program. :))) Utilizarea cremei Hydra Mat Botanical de 2 ori pe zi (dimineata si seara) si a Skin Correction Papaya Enzymatic o data pe zi. Dupa o saptamana de utilizare se putea observa o piele mult mai fina si luminoasa, iar machiajul arata mult mai natural. Am uitata sa mentionez faptul ca, crema Hydra Mat Botanical poate fi folosita pe post de baza de machiaj si, credeti-ma, diferenta de aplicare este vizibila. 

Cum actioneaza :

Skin Correction este o masca cu acizi din fructe care ajuta la reinnoirea pielii. Aceasta imbunatateste radical aspectul pielii, minimizand in acelasi timp dimensiunea porilor. Masca pe baza de acizi din fructe, papaya, vitamina E naturala si aloe vera ajuta la regenerarea pielii.

Hydra Mat Botanical poate fi aplicata atat in timpul zilei, cat si in timpul noptii. Este o crema speciala, care reduce excesul de sebum din zona T, elimina cosurile inca din faza incipienta, matifiaza si confera tenului un aspect uniform. In plus, Hydramat Botanical poate fi folosita si ca baza de machiaj.

Crema contine ingrediente naturale, binecunoscute pentru beneficiile pe care le ofera pielii. Apa de rozmarin curata tenul de impuritati, destupand porii si stimuland microcirculatia. Acest ingredient 100% natural este astringent si ajuta la eliminarea punctelor negre inca din primele zile ale aparitiei lor. Extractul de Aloe Vera, pe care il regasim in compozitia cremei Hydramat Botanical, curata pielea, o lasa mai proaspata, ii confera un aspect mat, avand in acelasi timp si proprietati antibacteriene si prevenind aparitia altor cosuri.

                                                                              ASPECTE POZITIVE

                                                     • O piele vizibil mai fina                                  

                                                    • Diminuarea imperfectiunilor din zona “T” a fetei                                                                                                                                 dupa aproximativ 3 saptamani

                                                    • Folosirea cremei drept baza de machiaj

                                                    • Absorbire rapida a produsului

 

 

 

IMG_2595

IMG_2617

IMG_2611

IMG_2596

IMG_2606

IMG_6327

2 thoughts on “Beauty Corner-FERETO Organics

    1. Kit-ul contine dupa cum am spus si mai sus, o masca si o crema.
      De asemenea, o parte din ingrediente sunt precizate in articol, dar o sa inserez o poza pentru a fi mai detaliat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *