Stories

Simply Casual – Zara Outfit

   

Ma trezesc cu greu la ora 09:15, pornesc televizorul pe kiss tv  si incep usor, usor sa imi pregatesc look-ul pentru ziua de duminica. Imi aranjez putin parul cu ajutorul ondulatorului de la Philips, aplic crema de la Fereto Organics si incerc sa ma hotarasc asupra machiajului pe care urmeaza sa il port intreaga zi. Intr-un final optez pentru paleta mea favorita de culori de la Sephora, cu ajutorul careia realizez rapid un machiaj natural in nuante maronii.
Conform traditiei, in fiecare an, de Pasti, toata familia se pregateste pentru a merge la Biserica, urmand ca mai apoi sa gustam din delicioasele preparate culinare, pe care mama le-a pregatit pentru aceasta zi. Profitand de timpul liber pe care mi-l ofera aceasta zi speciala, ma hotarasc intr-un tarziu sa realizez si cateva fotografii pentru blog, intrucat, dupa cum probabil ati observat, nu am mai reusit sa postez nimic de ceva timp.
Tinuta din imaginile de mai jos este una simpla, casual, alcatuita dintr-un tricou alb si o pereche de blugi- Zara, care pune accentul pe accesorii. O coronita din flori- Meli Melo Paris, un set de inele- Bershka, un colier din H&M si ceasul meu Pulsar, sunt accesoriile  care pot aduce un aer chic unei tinute simple.
           P.S: M-am hotarat sa adaug o sectiune speciala blogului, in care sa postez saptamanal o poza cu tinuta mea preferata alcatuita de voi 😀 . Tot ce trebuie sa faceti este sa realizati o fotografie cu voi purtand  tinuta voastra preferata si sa o trimiteti la catalina@catalinacotoc.ro . Cel mai frumos look va fi postat saptamana viitoare pe blog ! 😀

 

IMG_5018

IMG_4957

IMG_4954

IMG_4964

IMG_4854

IMG_4911

IMG_4853

 

IMG_5022

IMG_4948

IMG_4946

IMG_4981

IMG_4920

 

1 thought on “Simply Casual – Zara Outfit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *