Uncategorized

Coffe, Warm Weather And A New Bag From- ZARA-

 

 

   

Pornesc laptopul si dau play ultimei melodii ascultate, asez noul numar al revistei ELLE pe coltul biroului si incep sa o rasfoiesc, cautand ce mai este nou prin lumea modei. Cafea, reviste, muzica buna, vreme insorita si poate chiar un desert delicios. Aceasta este partea mea favorita a zilei, cand totul este linistit si relaxant, cand pot sa incep sa scriu noul articol pe care urmeaza sa il cititi. 😀
Vorbind de cafea, cu o zi inaine, am hotarat ca eu si Diana sa ne bem cafeaua de dupa-masa la “Atelierul de Cafea“, unde am intrat pentru prima data. Pot sa spun ca, decorul mi-a acaparat atentia mult timp dupa ce ne-am ales un loc unde sa stam :))) . Obiecte si mobila veche, asezate frumos in cele doua camere ale cafenelei si rafturi pline de carti, pozitionate intr-un mod inedit pe perete. Atmosfera linistitoare a acestui loc si lumina perfecta pentru poze, te fac sa revii cat mai repede sa mai savurezi o ceasca din delicoasa cafea sau chiar sa realizezi cateva fotografi :D.
Cat despre tinuta mea purtata in acea minunata dupa-amiaza de joi, am ales o camasa- Bershka, tenisi- Stradivarius, sacou, blugi si geanta-Zara. Asteptasem de mult sa achizitionez aceasta minunata geanta, iar in aceasta saptamana am hotarat ca asteptarea sa ia sfarsit :))) . Deja ma gandesc la urmatoarele tinute pe care le voi alcatui cu ajutorul acestui accesoriu :D.
           P.S: Nu uitati sa dati play melodiei ! 😉

IMG_2684

IMG_2787

IMG_2812

IMG_2817

IMG_2680

IMG_2837

IMG_2694

IMG_2695

IMG_2792

IMG_2809

IMG_2825

IMG_2845

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *