Uncategorized

Oriental Style

Astazi o sa vorbim despre o tinuta care, dupa parerea mea, are un aer putin oriental. Cu siguranta ati fost tentate sa va cumparati un turban, dar poate nu ati gasit tinuta ideala pentru al putea purta 😀 . Mie mi-a placut foarte mult acest turban rosu-burgundi din Stradivarius intrucat, fiind bruneta, aceasta culoare mi s-a parut cea mai potrivita pentru mine, dar il puteti gasi, bineinteles, si in alte culori cum ar fi albastru, verde, galben si negru. 
 Fustele din tulle sunt, de asemenea, foarte cautate si indragite de multe fashioniste, fie ele in culori puternice sau pastel. Daca va doriti una si nu ati stiut de unde sa o achizitionati, cel mai simplu este sa optati pentru varianta made to measure.  Astfel, o sa aveti mult dorita fusta in culoarea preferata si exact pe marimea voastra, putand sa alegeti, totodata, lungimea si amploarea fustei.
Cat despre restul tinutei, daca va intrebati, am optat pentru o camasa alba marca Bershka, pantofi Zara si o pereche de ochelari de soare H&M ( accesoriul care, dupa parerea mea,  a  fost esential pentru completarea imaginii finale a look-ului  😀 ).
    Enjoy, and have a nice weekend ! 😀

CNLR-XIID(SF1)-wm-2025

CNLR-XIID(SF1)-wm-2003

CNLR-XIID(SF1)-wm-2019

CNLR-XIID(SF1)-wm-2032

CNLR-XIID(SF1)-wm-2001

CNLR-XIID(SF1)-wm-2021

CNLR-XIID(SF1)-wm-2036

 

CNLR-XIID(SF1)-wm-2026

 

2 thoughts on “Oriental Style

  1. Salut, Cătălina! Am descoperit acum pagina ta si am deschis cu interes si surpriza toate posturile!… Super! Îmi place foarte mult, cred ca ești curajoasa si norocoasa. Nu multi descoperă ca au o pasiune si fac ceva pentru ea. In plus tu ai început devreme,așa ca o sa ajungi departe! Keep going! Felicitări !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *