Fashion Tips

Happy new year !

 

A sosit si ultima zi a acestui an si stim cu totii ce inseamna asta 😀 . Cred ca multi dintre voi ati ajuns deja la locatiile unde urmeaza sa va petreceti noaptea de revelion sau cel putin sunteti pe drum inspre acestea. Probabil asteptati cu nerabdare sa purtati cea mai noua rochie achizitionata si cei mai noi pantofi, sa ciocniti un pahar de sampanie si sa gustati din preparatele pregatite special pentru voi. 

Ei bine, pentru cei pentru  care acest plan nu merge perfect conform asteptarilor, mai ales din punct de vedere vestimentar, am venit cu cateva solutii care sa va salveze pe ultim moment 😀 . Stiti prea bine ca niciodata nu o sa dati gresi cu clasica rochie neagra si cu o pereche de pantofi stiletto rosii, dar vreau sa va sugerez si cateva tinute stylish in caz ca va doriti o schimbare si poate o aparitite diferita si care sa capteze privirile.

Outfit-urile de mai jos sunt alcatuite din articole vestimentare care se gasesc in momentul de fata in magazinele ZARA, H&M  si Diva-Charms si pe care le puteti achizitiona foarte simplu si rapid. Sper sa va inspire si poate sa gasiti chiar tinuta care vi se potriveste pentru aceasta noapte speciala. 😉

P.S: Nu uitati si votati look-ul vostru preferat in sectiunea de mai jos 😀

utyfkgfk.jpg

fghyftu

hffhdfh.jpg

hfhgf.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *