Beauty

NYX Goodie Bag

Hello guys!

Asa cum am promis, am revenit cu un nou articol de beauty. Acum cateva saptamani am participat la evenimentul de deschidere al noului magazin NYX din Iulius Mall Cluj-Napoca. A fost tare dragut, organizatorii ne-au asteptat cu sampanie, prajituri (suuuper bune), gustari delicioase si multe produse, foarte dragute, care ne asteptau sa le testam. De cum am intrat, am mers direct spre raionul cu rujuri. Bineinteles, primele pe care am dorit sa le revad, au fost rujurile din gama Ligerie, care sunt absolut geniale. Imi plac atat nuantele acelea superbe de nude, cat si textura. Dupa ce am terminat in acest sector, m-am indreptat spre cel in care se aflau eyeliner-ele. Dupa cum bine stiti, sunt o mare fana a acestui produs de makeup. Fie makeup de zi sau de seara, tot timpul o sa am o linie de tus la ochi. Si ce merge mai bine la un tus negru, intens, decat un ruj rosu? :))

La finalul evenimentului, am primit o geanta cu cateva produse foarte interesante. Pe cateva dintre ele am apucat sa le testez, deja, pe unele le-am pastrat pentru voi.  Vreau sa va spun ca aceasta paleta de farduri este geniala, are niste culori absolut superbe! Ma gandesc sa fac un tutorial de makeup cu ea, ce spuneti? Un alt produs care m-a surprins placut este rujul metalic Liquid Suede in nuanta “Biker Babe”. Eu nu sunt o mare fana a lipstain-urilor metalice, dar acesta mi-a placut la nebunie. Pe langa faptul ca este un rosu inchis, foarte dragut, are un finish tare interesant, deloc chicios, cum m-as fi asteptat. Chiar ma gandeam sa il port intr-un viitor outfit. 😀 Eu am sa va ofer voua un astfel ruj, intr-o nuanta foarte apropiata si sper sa va placa.

Cat despre concursul mult asteptat, acesta se va desfasura pe instagram, iar produsele puse in joc sunt cele din ultima imagine. Poza oficiala o sa fie postata in cursul acestei saptamani, asa ca va astept acolo sa va inscrieti! Mult succes! 😀

Care este produsul vostru preferat de la NYX?

22 thoughts on “NYX Goodie Bag

  1. Ce bine arată produsele Nyx pe care le-ai primit!! Îmi plac rujurle Lyngerie, câteva farduri, rujurile Suede, fondul de ten, iluminatoarele, pudre…cam multe, hi hi!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *